Livet har ulike faser. Vi går fra barn, til ungdom, til voksne. I alle faser er relasjoner og tilhørighet viktig. Vi trenger venner som vi kan stå sammen med om hverdagens utfordringer. I Pinsekirken Betel ønsker vi å bygge et sterkt, meningsfylt og inkluderende fellesskap. Dette ønsker vi å gjøre ved at vi treffes i det "store fellesskapet" i gudstjenestene, og i de "mindre småfellesskapene", smågrupper i hjemmene . Disse kaller vi for "cellegrupper".

cellegruppePå våre møter kan det være mange og mye som skjer, og kanskje vanskelig å bli skikkelig kjent med andre. Derfor er det viktig å være med i en mindre gruppe som enn kan bli kjent med hverandre og ha et sted som nye som kommer til Betel kan bli kjent med de som allerede har vært i Betel en stund.

De som er med i en cellegruppe møtes hjemme hos hverandre, noen hver uke og noen annen hver. Da spiser man noe godt, prater om livet og Jesus og ber for hverandre . Cellegruppen er en ypperlig plass for å dele sitt eget vitnesbyrd om Jesus og der kan man få forbønn og være med å be for andre. Også i Bibelen kan vi lese om hvordan de kristne samlet seg i hjemmene.

I Apostlenes Gjerninger 2,46-48 står det følgende: Hver dag holdt de trofast sammen på tempelplassen, og i hjemmene brøt de brødet og spiste sammen med oppriktig og hjertelig glede. De sang og lovpriste Gud og var godt likt i hele folket. Og hver dag la Herren til nye som lot seg frelse.

 

I Pinsekirken Betel ønsker vi at flest mulig skal være med i cellegruppe. En cellegruppe skal være noe for deg som søker Jesus, nettopp har tatt i mot Jesus som sin frelser eller har vært en kristen hele livet . Uansett hvor du befinner deg i ditt personlige liv med eller uten Jesus, er en cellegruppe et sted hvor DU kan bli enda bedre kjent med Jesus!

"Må de alle være ett, slik du, Far, er i meg og jeg i deg. Slik skal også de være i oss, for at verden skal tro at du har sendt meg. Den herligheten du har gitt meg, har jeg gitt dem, for at de skal være ett, slik vi er ett" - Johannes' evangelium 17,21-22

Your image

Disippelgjørende Evangelisering

Pinsekirken Betel bruker et opplegg som heter Disippelgjørende Evangelisering i sine cellegrupper. Det består av 48 leksjoner. Se link for mer info og leksjoner.


Ta kontakt

Er du interessert i å være med i en cellegruppe, så kan du fylle ut skjema, eller du kan ta kontakt direkte.

Vennligst fyll ut alle felter.

Din henvendelse er nå mottatt. Tusen takk! Vi tar kontakt med deg for samtale.
Ups.. det skjedde en feil. Vennligst prøv på nytt.
Vidar Leite

Vidar Leite

Nettverksleder / Virksomhetsleder

phone_iphone951 12 223

Kjetil Holen

Kjetil Holen

Hovedpastor

phone_iphone905 15 643